Politseiautode võidusõidurada 64×38,5cm

  • Tarne 5-10 tööpäeva
  • Saatmine üle Eesti pakiautomaati
  • Tulen ise järele (Pärnu)
42,90 

Rc võidusõidurada autodega

 

Kaugjuhitav võistlusrada on ideaalne pakkumine väikestele ja suurtele ehitushuvilistele ja autorallihuvilistele. Saate ehitada oma rada ja tunda end nagu vormelautojuht. Selle komplektiga mängimine stimuleerib ruumilist kujutlusvõimet, võimaldab arendada käelist osavust, planeerimisoskust ja loogilist mõtlemist. Iga noor vormel-1 fänn peaks võtma vastu selle raja väljakutseid, mille eeliseks on alus, millele saab ehitada oma konstruktsioone, mis on juba ehitatud klotsidest, nagu näiteks “Teekivist”. Rada juhitakse puldiga, mis tuleb ühendada rajal asuva jaamaga. Pakitud värvilisse karpi, mis sobib ideaalselt kingituseks.

Komplekti kuuluvad:

– 15 alusmaterjali
– Ehitusplokid
– 8 lippu
– 2 kaugjuhtimispulti
– 2 autot
– USB-kaabel
– Pildilised juhised
– Kleebised

Mõõdud:

– Rada: 64 cm x 38,5 cm x 9 cm.
– Auto: 5 cm x 2 cm x 1,5 cm

Soovitatav lastele alates 8. eluaastast.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Sulle võib meeldida ka...

32,90 

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

5,90 10,90 

5,90 10,90 

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page