Lapse sünnipäevapeo korraldamine koduhoovis

Oma kogemusest kirjutab meile: Evely

Meie Printsess sai juba 5 aastaseks. Kuhu see aeg küll lendab? Nii tore on vaadata, kuidas ta on nii suureks ja tubliks sirgunud, aga samas on kurb ka, sest ta on ju ikkagi meie esimene tibulinnuke ja see hetk on endiselt nii värskelt meeles, kuidas ta mu rinnale pandi. Laste sünnipäevade korraldamine on alati vanematele üks suur ettevõtmine. Kus pidada, mida süüa, mida toredat lastele korraldada? Õnneks oli sel korral meile suureks abiks EmmiRent. Perenaine Erle oli lahkesti nõus minuga koostööd tegema ning tänu sellele said enamus küsimused kohe vastuse.

Pidasime sel korral sünnipäeva enda hoovis. Ilmataat vembutas korralikult ja terve hommiku sadas paduvihma. Rentisime neilt igaks juhuks ka väikese telgi, kuhu vajadusel varju pugeda. Õnneks ilmataat tegi omalt poolt kingituse ja terve peo aja ei sadanud tilkagi ning isegi päike tuli meid tervitama.

Kuna meil on kodus ka beebi, siis teadsin kohe, et sel korral ma ei hakka ise peolauale suurelt sööke vaaritama. Valisimegi EmmiRent valikust minipannkookide masina ja pehmejäätisemasina. Pannkooke tegime nii soolaseid (singi-juustuga), kui ka magusaid. Panime lisandiks lauale veel soolase kastme, magusaid kastmeid ja marju. Kõigile väga maitses ning igaüks sai vastavalt enda maitsele lisandeid valida. Soolased pannkoogid kadusid laualt veel eriti kiirelt. Jäätis oli ka kõigi seas väga populaarne. Kaasas oli kaks purki kaunistusi jäätisele. Omalt poolt lisasin veel vahukommid ja šokolaadikommid. Lapsed nii nautisid, et said ise oma jäätist kaunistada. Polnudki vaja väga pead vaevata, mida lauale panna.

Meil on hoovis liumägi ja kiigud, aga nendega lõbutsevad lapsed põhimõtteliselt iga päev. Võiks ju midagi erilisemat olla sünnipäeva puhul. Valisime batuudi ja Erle pakkus meile veel omalt poolt mullimasina. Muidugi oli lõbu laialt, sest no millisele lapsele ei meeldiks batuudil möllata. Mullimasin meeldis nii suurtele, kui ka väiksematel lastele ning vanemad olid mureta, sest kõigil oli tegevust.

EmmiRent tegi ka sünnipäevalapsele omalt poolt kingituseks lemmikmultika tegelastega sussikoti ja joogipudeli. Talle väga meeldisid need. Kui otsid kingiideed, siis neil on ka erinevaid kingitusi e-poes.

Kokkuvõttes oli meil üli tore sünnipäevapidu. Sünnipäevalaps ise kiitis, et tal oli parim sünnipäev. Kindlasti valime ka järgmisel korral midagi EmmiRent valikust. Soovitan väga piiluda nende e-poodi, sest neil on tõesti suur ja tore valik renditooteid ja kingitusi. Järgmise korrani!

Evely pani kokku ka väga vinged videod: emmirent ja emmirent

EmmiRent tänab Evelyt ja Briannat vahva koostöö eest!

Järgmiste pidudeni! 

Jaga postitust: